CAB 250 N - tichý potrubní ventilátor

Ventilátory jsou určeny k odvětrání rodinných domků, sociálních zařízení, kanceláří a provozoven. Výhodně lze při instalaci do podhledu použít flexohadice, tvarovky, rozváděcí skříně a talířové ventily. Ventilátory lze použít ve spojení s hygrostatem HYG 2 nebo s hygrostatem kombinovaným s termostatem pro odvětrání vlhkých prostor.



Skříň

je z ocelového, galvanicky pozinkovaného plechu. Skříň je uvnitř opatřena 50 mm vrstvou zvukově izolujícího materiálu. Na skříni jsou kruhová hrdla s jednobřitým těsněním pro připojení flexibilních hadic nebo kruhového potrubí.

Oběžné kolo
je radiální s dozadu zahnutými lopatkami. Oběžné kolo je nalisované přímo na vnější rotor motoru.

Motor
je asynchronní, s vnějším rotorem. Podle typu jsou motory s rozběhovým kondenzátorem nebo bez něj. Tepelná pojistka je umístěna ve vinutí motoru. Třída izolace F, krytí IP44 nebo IP54.

Svorkovnice
je pro ulehčení montáže umístěna volně na kabelu. Podle typu ventilátoru má držák kondenzátoru. Krytí IP55.

Regulace otáček
se provádí elektronickými nebo transformátorovými regulátory.

Hluk

uvedený v tabulce technických parametrů je akustický tlak ve vzdálenosti 1,5 m ve 2/3 max. vzduchového výkonu. Hodnota akustického tlaku do okolí je s připojeným potrubím na sání i výtlak.

Montáž
je možná i ve venkovním prostředí v každé poloze osy motoru. Skříň nesmí přenášet mechanické namáhání z potrubních rozvodů. Je nutné použít pružné připojení k potrubí.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: CAB250N

21190Kč vč. DPH
CAB 250 N - tichý potrubní ventilátor