CLASSIC-N-01-200 - axiální ventilátor

Ventilátor dočasně nedostupný - výpadek výroby do konce října 2023!

230V, axiální nástěnný ventilátor, IP42

PODMÍNKY PROVOZU
Ventilátor je určen pro provoz ve vnitřním základním prostředí s okolní teplotou od -30°C do +40°C, pro dopravu čistého vzduchu bez prachu, mastnot, výparů chemikálií a dalších znečištění. Dále je nutné zajistit, aby ventilátor nenamrzal, nestékal do něj a neusazoval se v něm kondenzát vody z potrubí. Elektrické krytí motoru ventilátoru je IP42.

Ventilátory CLASSIC-N

SKŘÍŇ
Tuhý plášť ventilátoru je vyroben z ocelového plechu s nástřikem práškovou termoreaktivní barvou se strukturovaným povrchem, odstín RAL7032 - světle šedá.

OBĚŽNÉ KOLO
Oběžné kolo je vyrobeno z hliníkového plechu bez povrchové úpravy.

MOTOR
Ochrana motoru proti přehřátí je u všech typů zajištěna vestavěným bimetalovým automatickým termokontaktem, výrobce doporučuje též dodatečnou instalaci impedanční ochrany. Kabel motoru je pevně přichycen k ochranné mřížce na straně sání ventilátoru. Vyvedení kabelu mimo obrys ventilátoru je možné buď vrchem po základové desce (viz obr.), případně z boku po vyvrtání otvoru do pláště ventilátoru (kabelová průchodka pro otvor Ø7 až 8 mm je součástí dodávky). Třída izolace B, jištění proti zkratu třída 1. Jednofázový asynchronní motor s kotvou nakrátko se stíněným pólem. Rotor je osazen v samomazných kluzných ložiscích. Připojení kabelem 3 x 0,75 mm2 délky 0,5 m.

SMĚR PRŮTOKU
Od motoru přes oběžné kolo (na obrázku výše označeno šipkou).

ELEKTRICKÁ PŘIPOJOVACÍ SKŘÍŇKA
Elektrická připojovací skříňka není součástí dodávky.

INSTALACE
Doporučená poloha instalace je osou motoru vodorovně, kolmo na zeď. Ke zdi se ventilátory připevňují pomocí 4 vrutů do hmoždinek (součást dodávky).

Ventilátory CLASSIC-N

HLUK
Hodnoty hladin akustického tlaku LPA jsou měřeny dle ČSN 12 3062 při maximálních otáčkách antivibračně uloženého ventilátoru 1 m od sání. Hodnoty na výtlaku jsou přibližně shodné. Měřeno ve 3 m.

REGULACE OTÁČEK
Regulace otáček se provádí snižováním napájecího napětí elektronickými nebo transformátorovými regulátory otáček (viz příslušenství). Při použití elektronického regulátoru otáček (např. VRS) může dojít v oblasti nízkých otáček ke vzniku parazitního hluku.

Rádi Vám s výběrem poradíme. Neváhejte a kontaktujte nás:


Dostupnost: skladem
Kód: CLC-N-01-200

3150Kč vč. DPH
CLASSIC-N-01-200 - axiální ventilátor